- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Svečani koncert povodom Dana Vojske Srbije

© Sputnik / Lola Đorđević Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“
Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“  - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
Pratite nas
U okviru obeležavanja Dana Vojske Srbije, Revijski orkestar i Mešoviti hor Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ prirediće večeras koncert u beogradskoj Kombank dvorani, saopštili su organizatori.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Uz soliste iz Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, kao gosti koncerta nastupiće i muzičke grupe „Legende“ i „Neverne bebe“.
Umetnički ansambl ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ nastavlja dugogodišnju tradiciju Beogradskog vojnog orkestra, kojeg je 26. septembra 1899. godine osnovao naš proslavljeni kompozitor Stanislav Binički.
Dugogodišnjom tradicijom, vizuelnom i programskom prilagodljivošću, te kvalitetnim radom postavili smo temelje muzičkog života u Vojsci i na pravi način postali reprezent umetničkog stvaralaštva u ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, prenosi Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala