- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Šangaj planira da zaustavi širenje korone do srede

© AP Photo / Yang Youzong/XinhuaTestiranje na kovid u Šangaju
Testiranje na kovid u Šangaju - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2022
Pratite nas
Nadležni u Šangaju su postavili cilj da se do srede zaustavi širenje kovida-19 van karantinskih područja, potvrdile su dve osobe upoznate sa ovim pitanjem.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ostvarenje ovoga cilja bi praktično značilo da bi u najvećem kineskom gradu bilo moguće dodatno ublažavanje restriktivnih mera i povratak u normalne tokove života.
Da bi ovaj cilj bio ostvaren, potrebno je da se ubrzaju procesi masovnog testiranja na kovid-19 i prevoza pozitivnih kovid-pacijenata u karantinske centre, navodi se u saopštenju jednog lokalnog zvaničnika Komunističke partije, prenosi Rojters.
Šangaj je postao epicentar najveće epidemije u Kini od kada je virus prvi put identifikovan u Vuhanu krajem 2019. godine.
Od tada je potvrđeno više od 320.000 inficiranih virusom korona.
Stanovnici Šangaja izrazili su frustraciju zbog restriktivnih mera i poteškoća u nabavci hrane, izgubljenog prihoda, razdvojenih porodica i loših uslova u centralnim karantinskim centrima, prenosi Tanjug.
Epidemiološke mere u Šangaju - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
SVET
Popuštaju živci u Šangaju: Ljudi vrište sa prozora – nadrealne scene u „zabranjenom“ gradu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala