- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Pucnjava na masovnom skupu u Pitsburgu, ima ubijenih i ranjenih /video/

© AP Photo / Lynne SladkyAmerički policajci
Američki policajci - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2022
Pratite nas
Dva maloletnika su poginula, a 11 osoba je povređeno rano jutros u pucnjavi u Pitsburgu, saopštila je lokalna policija.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Policija je navela da se incident dogodio tokom zabave na privatnom imanju na severnoj strani grada, na kojoj je bilo više od 200 ljudi, a mnogi među njima bili su maloletnici.
U policijskom izveštaju se kaže da su policajci videli ljude koji beže sa lica mesta i skaču kroz prozore i potvrđuje da je veći broj osoba prebačen u bolnicu, prenosi AP.
Dva maloletna mladića su preminula u bolnici, navodi se u saopštenju i potvrđuje da žrtve još nisu identifikovane, kao i da je tokom pucnjave ispaljeno više od 50 metaka.
Policija obrađuje dokaze sa čak osam odvojenih mesta zločina u nekoliko blokova oko mesta gde se dogodila inicijalna pucnjava, ali za sada nema informacija o osumnjičenima, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala