Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Nastavićemo da čuvamo prijateljstvo sa Rusijom“: Vučić se sreo sa ruskim ambasadorom

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, koga je upoznao je sa aktuelnom situacijom na Zapadnom Balkanu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vučić je naglasio nepokolebljivo opredeljenje državnog vrha Srbije da svojim postupcima sačuva mir i stabilnost u regionu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.
Ambasador Bocan-Harčenko čestitao je predsedniku ponovni izbor na odgovornu dužnost šefa države, uz želje da posvećenim radom dalje doprinosi napretku srpskog društva i ekonomije.
Zahvalivši na čestitkama, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da će Srbija, na svom evropskom putu, nastaviti da čuva tradicionalna prijateljstva i partnerstva sa Rusijom i Kinom.
Na sastanku se razgovaralo o daljem razvoju srpsko-ruskih bilateralnih odnosa, uključujući sferu energetike, uz očekivanje da uskoro počnu razgovori o količinama, ceni i drugim uslovima nabavke gasa.
Ambasador Bocan-Harčenko je tokom sastanka govorio o tome kako Rusija vidi situaciju u Ukrajini.
Predsednik Aleksandar Vučić je izrazio nadu u skoro okončanje tog sukoba i želju da zavlada trajni mir, prenosi Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala