- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Šta je pravi cilj zapadnog progona Rusije | Prorok

© Sputnik / Dejan SimićDušan Proroković
Dušan Proroković - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
Pratite nas
Generalna skupština UN izglasala je, na zahtev zapadnih zemalja, da Rusija bude isključena iz Saveta UN za ljudska prava zbog specijalne vojne operacije u Ukrajini.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

O tome da li je reč o političkoj odluci, ali i da li je u toku hibridni rat protiv Rusije i kakva je uloga Ukrajine u njemu, u emisiji „Prorok“ razgovarali su novinarka Sandra Čerin i Dušan Proroković.
Prorok“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj prof. dr Dušan Proroković u formi kratkog video-intervjua govori o aktuelnim svetskim, regionalnim ili domaćim temama.
Vodi je Sandra Čerin, a emituje se svake subote u 19.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala