Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Kosovska policija: Dve eksplozije, napadnut policijski automobil na Jarinju /foto/

© Sputnik / Nikola JoksimovićKosovska policija u centru Kosovske Mitrovice.
Kosovska policija u centru Kosovske Mitrovice. - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
Pratite nas
Kosovska policija saopštila je da su se u ranim jutarnjim satima dogodile dve eksplozije u blizini policijskog automobila u Šarpelju na Jarinju, za koje se sumnja da potiču od pirotehničkih sredstava. Kako se navodi, do eksplozija je došlo u 3.10 časova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Eksplozije su se dogodile u blizini policijskog automobila koji se nalazio na mestu na kom je policija bila fokusirana na sprečavanje šverca u toj oblasti. Na prozoru policijskog vozila primećen je papir (sumnja se da je omot od pirotehničkog sredstva)“, navodi se u saopštenju policije, prenosi Kosovo onlajn.
Incident, kako je dalje saopšteno, „dogodio se na delu koji je blizu teritorije Srbije i postoji osnovana sumnja da su ova sredstva bačena sa teritorije Srbije“.
„Policija prati ilegalni put koji je pre izvesnog vremena zatvoren, a koji je služio za šverc robe“, stoji u saopštenju policije i dodaje se da nema povređenih ni materijalne štete.
Napominje se da se policija bavi ovim slučajem i da će nastaviti sa operativnim aktivnostima „na sprečavanju krivičnih dela na tom području i obezbeđivanju bezbednosti za sve“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala