- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Šarić negirao izvršenje krivičnih dela na saslušanju u tužilaštvu

© Sputnik / Lola ĐorđevićSpecijalni sud u Beogradu
Specijalni sud u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Darko Šarić negirao je večeras na saslušanju u tužilaštvu za organizovani kriminal izvršenje svih novih krivičnih dela za koje se sumnjiči.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Šarić smatra da je pokrenut postupak protiv njega kao vid pritiska na postupke koji su trenutno u toku - dva postupka su u završnim fazama“, rekao je njegov branilac Danilo Šarić i dodao da će se u daljem toku istrage naknadno oglasiti.
Šarićevo saslušanje je trajalo više od tri sata, dok je saslušanje druge četvorice osumnjičenih u toku. Nakon saslušanja svih osumnjičenih tužilaštvo je najavilo da će tražiti da im se odredi pritvor.
Ovom istragom tužilaštva obuhvaćeno je ukupno 12 osoba.
Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević, Uroš Mišić koji je promenio prezime u Radovanović, kao i dvojica pripadnika Šarićevog obezbeđenja Danilo Odović i Duško Mirković uhapšeni su juče pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili više teških krivičnih dela. Ostali su u bekstvu ili su procesuirani u drugim državama.
Terete se za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja, saopštio je MUP, preneo je Tanjug.
Specijalni sud u Ustaničkoj - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
SRBIJA
Tokom saslušanja Šarića i ostalih, pozlilo advokatu Dejanu Lazareviću
Specijalni sud u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
DRUŠTVO
Šarić osumnjičen za ubistvo u južnoj Americi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala