Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Tužilaštvo traži osobu koja preti smrću predsedniku Srbije

© Tanjug / RADE PRELICPalata pravde u Beogradu
Palata pravde u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Viši javni tužilac u Beogradu dao je nalog Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal da zajedno sa policijom i Bezbednosno informativnom agencijom preduzme sve radnje i mere na identifikovanju učinioca krivičnog dela uperenog protiv predsednika Republike Srbije, a radi njegovog procesuiranja.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Nalog je izdat nakon što je društvenoj mreži Instagram korisnik iz Beograda pod imenom Svetozarević Nikola, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac, objavio video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Skandalozne pretnje smrću predsedniku Republike neće biti tolerisane i biće sankcionisane u skladu sa zakonom, poručio je Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović, saopšteno je iz tužilaštva, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala