- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Nove cene goriva u Srbiji od 15 časova

© Tanjug / JADRANKA ILICNove cene goriva — ilustracija
Nove cene goriva — ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Danas od 15 sati litar evrodizela koštaće najviše 196,30 dinara, a benzina BMB 95 premium 174,10 dinara. Podsećamo, cena litra evro dizela bila je prethodno najviše 194 dinara, a benzina 174,2 dinara.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vlada je pre mesec i nedelju dana donela novu uredbu kojom su uspostavljene nove cene goriva na benzinskim pumpama širom Srbije. Ona je bila ograničena do 11. aprila, ali ju je potom vlada produžila do 30. aprila, pišu Novosti.
U prevodu, danas od 15 časova gorivo plaćamo po novim cenama, i one će važiti do narednog petka do 15 časova. Tada na snagu stupa novi cenovnik i tako sve do kraja meseca.
Hoće li nakon 30. aprila uredba koja ograničava cenu derivata biti produžena, ili će cenu goriva određivati tržište za sada nije poznato.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala