- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lola i Aleksandra briljirale – Srbija ide na Hrvatsku!

© Foto : Teniski savez SrbijeAleksandra Krunić
Aleksandra Krunić - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Ženska teniska reprezentacija Srbije ostvarila je maksimalnu pobedu nad Turskom na Bili Džin King Kupu u Turskoj i plasirala se u plej-of za plasman u Svetsku grupu takmičenja 2023. godine protiv Hrvatske!.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prvi poen Srbiji donela je Lola Radivojević, mlada i talentovana teniserka koja je na ovom turniru debitovala za nacionalni tim.
Ona je savladala Ajlu Aksu sa 6:4, 6:4 i potvrdila da Srbija u njoj ima veliko potencijal.
Za razliku od prethodnih duela na takmičenju, Srbija je ukupnu pobedu obezbedila već posle drugog pojedinačnog meča i izbegla meč dublova.
Aleksandra Krunić je posle gotovo dva i po sata velike borbe savladala Ipek Oz sa 6:7, 6:0, 6:3 i donela konačan trijumf.
Srbija će u subotu igrati protiv Hrvatske za plasman u plej-of koji će se igrati u novembru ove godine za mesto u Svetskoj grupi 2023. godine.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala