- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Najbolji osećaj u karijeri!“ – Filip je ponovo očarao svet /video/

© AP Photo / Joan MonfortFilip Kostić
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Filip Kostić, reprezentativac Srbije, sa dva gola i jednom asistencijom omogućio je veliku pobedu Ajntrahta iz Frankfurta u utakmici Lige Evrope protiv Barselone na Kamp Nou za šta je rekao da je njegov najbolji meč u karijeri.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kostić je presudno uticao na eliminaciju katalonskog giganta i još jednom potvrdio da je jedan od najboljih levokrilnih igrača sveta.
„Ovo je najbolja utakmica u mojoj karijeri! Srećan sam i ponosan, a sa našim navijačima osećali smo se kao da igramo kod kuće. Ovo je neverovatno i velika je priča za nas“, naveo je Kostić.
Veliki broj navijača nemačkog kluba bio je prisutan na gostujućoj utakmici i Kostić je to umeo da ceni.
„Hteo sam da navijam sa njima i to je najbolji osećaj u mojoj karijeri, ali nismo gotovi, želimo finale Lige Evrope. Duel sa Vest Hemom će biti težak, ali ono što se dogodilo u Barseloni će zauvek ostati u mom srcu“, istakao je Kostić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala