- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mogu li Deki i Sale kao Pep i Klop? /video/

© Sputnik / Lola Đorđević Sportski pozdrav trenera Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića
 Sportski pozdrav trenera Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Veliki derbi engleskog fudbala, koji je mogao da odluči šampiona Premijer lige, završen je nesvakidašnje srdačnim pozdravom trenera Mančester sitija i Liverpula, Pepa Gvardiole i Jirgena Klopa. Da li tako može biti i u srpskom večitom derbiju?
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U subotu od 18.00 na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Partizan u prvom meču plej-ofa, sa dva boda prednosti.
Sasvim je jasno, ishod duela bi mogao da ima presudan značaj u borbi za titulu, tenzije su velike, kao i rivalitet, ali bi sve trebalo da prođe u sportskom duhu, baš onako kako su to demonstrirali Gvardiola i Klop.
Reporter Sputnjika je na konferenciji za medije Crvene zvezde uoči večitog derbija upitao Stankovića da li srpska publika može da očekuje ono što je videla mančesterska?
„I dalje ćemo pokazivati fer-plej kao i do sada. Kod protivnika i ljutih rivala treba da postoji poštovanje. Nikakav problem nemam da zagrlim Saleta (Aleksandar Stanojević, trener Partizana), da se pozdravimo i da poželimo sreću koliko se to može u tih nekoliko minuta. Tako će biti sutra sa moje strane, sto posto ne verujem da tako neće biti sa Saletove. Fer-plej nosi svoje, ima tenzija, nervoza, radosti, ali stisak ruke i zagrljaj – to je prvo i osnovno, pre i posle meča", istakao je Stanković.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala