- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stanojević uz osmeh: Naravno da sam lud, biću još luđi! /foto, video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Partizana Aleksandar Stanojević
Trener Partizana Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom, prokomentarisao je pojavu plakata sa njegovim likom koji su izlepljeni u Beogradu, sasvim izvesno u organizaciji navijača Crvene zvezde.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Stanojević je na plakatima predstavljen u „ludačkoj košulji“, uz tekst kojim se podseća na njegove izjave u vezi sa VAR tehnologijom u srpskom fudbalu.
Stanojević je uz osmeh prokomentarisao dosad neviđenu pojavu u srpskom fudbalu.
„Naravno da sam lud, još ću luđi biti. Ja sam toliko lud za svim ovim, za Partizanom, dajem sve od sebe, borim se, tako da znate, samo mogu gori da budem i luđi ako bude išlo u ovom pravcu u kom ide. Bave se oni već duže vreme sa mnom. Ja sam toliko prošao utakmica, derbija, situacija, stvarno mislim... Nemam nikakav problem, šta god, kako god, njihova stvar i njihova igra. Pretpostavljam da se to radi da sve ovo što se dešava okrenu na neku drugu stranu i ozbiljno se bave time. To je ozbiljna propaganda, ozbiljna kampanja, ozbiljno se bave time. Čestitam im na tome. U pravu su sve“, rekao je Stanojević.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala