- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šokirani Katalonci žele istragu, a legendarni trener otkriva kako je došlo do „mobilizacije“ /foto/

© AP Photo / Joan MonfortNavijači Ajntrahta iz Frankfurta
Navijači Ajntrahta iz Frankfurta - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta, predvođeni srpskim reprezentativcem Filipom Kostićem, šokirali su Barselonu usred Katalonije i eliminisali je iz Lige Evrope pred 30.000 svojih navijača. Katalonci se pitaju kako se to desilo, a odgovor zna – Dragoslav Stepanović.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Neverovatno je bilo videti da stadion „Kamp Nou“ ne samo da nije potpuno popunjen navijačima Barselone, već da je gostujuća ekipa imala gotovo polovinu publike.
Šokiran je bio i trener katalonskog giganta Ćavi Ernandes.
„Atmosfera nam nije pomogla. Utisak je bio kao da igramo finale sa podeljenim navijačima. Klub proverava šta se dogodilo. Bila je to greška sa naše strane. Očekivao sam 70.000 naših navijača, ali nije bilo tako“, rekao je Ćavi.
Pravila UEFA navode da je moguće imati do 5.000 gostujućih navijača, ali su simpatizeri Frankfurta našli način da izigraju propise.
Legendarni srpski trener, čovek čije ime je zlatnim slovima upisano u istoriji kluba iz Frankfurta, Dragoslav Stepanović, ekskluzivno je otkrio za Sputnjik kako je došlo do toga.
„Klubovi obično za protivničke navijače daju po 5.000 karata, ali je usledila mobilizacija navijača Ajntrahta širom Evrope i sveta. Tako su navijači iz Tunisa leteli za Beograd i Frankfurt, pa odatle za Barselonu i eto ih na kraju njih 30.000. Ajntraht je uspeo da impresionira Barselonu u svakom smislu“, rekao je Stepanović za Sputnjik.
Dakle, Barselona može da zatvori istragu, jednostavno, navijači Ajntrahta su pronašli način da prisustvuju jednoj od najvećih utakmica svog kluba i sasvim je sigurno da su uspeli da šokiraju favorizovanog i ponosnog rivala.
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
SPORT
„Najbolji osećaj u karijeri!“ – Filip je ponovo očarao svet /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala