- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Superjunaci iz doba Jure: Supermen kao brahiosaur, Betmen kao alosaur

© Foto : PromoLiga iz doba Jure
Liga iz doba Jure - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Pratite nas
Novi strip „The Jurassic League“ predstavlja dobro poznate superheroje poput Betmena, Supermena i Čudesne žene iz serije stripova „Dark Horse“ kao dinosauruse.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Novi strip serijal Daniela Vorena Džonsona koji izlazi u maju ove godine donosi potpuno novu verziju mita o superherojima koji čini Ligu pravde. Naime, dobro poznati superjunaci pretvoriće se u dinosauruse, pa će tako Betmen postati alosaur, Čudesna žena triceratops, Supermen je brahiosaur
Ovi superdinosaursi zajedno sa ligom drugih supermoćnih praistorijskih guštera udužiće snagu kako bi planetu Zemlju spasili od Darksejda.
Serijal broji šest delova, a nacrtao ga je Huan Gedeon koji je rekao da je „Jurassic League“ sa dinosaurisima superherojima u epskoj borbi za opstanak Zemlje strip koji je oduvek želeo da uradi.
„Ovo je moja verzija crtanog filma ili video igrice iz devedesetih. Očekujte priču o opstanku, jedinstvu i nadi gde jaki štite slabe u svetu gde opasnost vreba na svakom uglu.”
© Foto : PromoNaslovnica prvog broja stripa "Liga iz doba Jure"
Naslovnica prvog broja stripa Liga iz doba Jure - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Naslovnica prvog broja stripa "Liga iz doba Jure"
Pisac i autor naslovnice Danijel Voren Džonson kaže da je bilo apsolutno zadovoljstvo stvarati novi ’DC’ univerzum koji čine dinosaurusi, pećinski ljudi i događaji na ivici izumiranja.
Betsuar u rvačkom supleksu sa Džoker dilofosaurusom, nema na čemu“, dodao je on.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala