- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Čeka li Srbe novi zapadni ultimatum | Od četvrtka do četvrtka

Pratite nas
Događaje koji su obeležili proteklih sedam dana u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše politikolog Aleksandar Pavić.
Raste pritisak na Srbiju da uvede sankcije Rusiji pogotovo od Nemačke kao i da prestane da kupuje naoružanje od istočnih zemalja. Iz Moskve poručuju da bi pridruženje Švedske i Finske NATO-u značilo i više neprijatelja. Kristijan Šmit odlučio da suspenduje Zakon o neopokretnoj imovini Republike Srpske, dok je Miloradu Dodiku ugrožena bezbednost.
O ovim temama u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ razgovaramo sa politikologom Aleksandrom Pavićem.
Pitaćemo ga da li se nakon pedeset dana sukoba u Ukrajini nazire kraj i koji su to preduslovi za postizanje mira. Šta za Kremlj znači eventualno širenje NATO na Švedsku i Finsku? Da li će se i kako Srbija odupreti sve težim zahtevima da uvede sankcije Rusiji? Zašto je isporuka kineskog PVO sistema Srbiji zabrinulo lidere regiona? Hoće li Srbija morati da kupi naoružanje i od zapadnih zemalja? Šta znači odluka Kristijana Šmita da poništi Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske? Koja je uloga Beograda u vezi sa Šmitom, mogu li srpski zvaničnici da doprinesu normalizaciji odnosa?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Čeka li Srbe novi zapadni ultimatum | Od četvrtka do četvrtka
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala