- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Nemojte nikada da potcenite Medvedeva, ali Novak u Americi nije bio Novak“

© AP Photo / Andy BrownbillNovak Đoković i Goran Ivanišević
Novak Đoković i Goran Ivanišević - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Pratite nas
Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, otkrio je šta se dešavalo uoči nastupa srpskog tenisera u Monte Karlu, pomenuo je Olimpijske igre, US Open, a govorio je i o Đokovićevom stavu o vakcinaciji protiv virusa korona.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ivanišević je, nakon što je Đoković odlučio da se raziđe sa dugogodišnjim saradnikom Marijanom Vajdom, ostao jedini trener u timu srpskog tenisera i bio je u njegovoj pratnji tokom takmičenja u Monte Karlu.
U Kneževini je Ivanišević razgovarao sa legendarnim italijanskim novinarom Ubaldom Skanagatom, kome je otkrio dosad nepoznate detalje o učešću Đokovića na turniru koji je završio već posle prvog meča – porazom.
„Novak se nije osećao dobro pre nego što je došao na turnir. Bio je bolestan. Recimo da nije bio stoprocentno spreman da se takmiči. Nisam očekivao ništa spektakularno od ovog turnira. Nisam zabrinut, njemu treba da pronađe kontinuitet u igrama, mora da igra više i pronaći će svoj put“, rekao je Ivanišević.
Kao momenat u kom je Đoković doživeo veliki emotivni kolaps navode se Olimpijske igre u Tokiju.
„Ne mislim da je napravio grešku što je učestvovao na tom turniru. Mislim samo da je pogrešio što je igrao mešoviti dubl. To nije bilo neophodno, na kraju je bio veoma umoran, nije čak igrao ni meč za bronzanu medalju“.
Na sve, stigao je i poraz od Danila Medvedeva u finalu US Opena.
„Ne mislim da je zbog Olimpijskih igara on izgubio to finale. Medvedev je bio veoma dobar u tom duelu, nikada nemojte njega potceniti, on je neverovatan igrač i tog dana je bio bolji. Ali, Novak tada nije bio Novak. Nešto je nedostajalo“.
Nezaobilazna tema, kada je Đoković u pitanju je vakcinacija protiv virusa korona.
„Nikada nisam pokušao da ubedim Novaka da se vakciniše. To je njegov život, njegova odluka, ja ga čak volim i više jer stoji pri svojim rečima“, istakao je Ivanišević.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala