Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Mediji: Darko Šarić izveden iz svoje vile na Dedinju

© AFP 2023Darko Šarić
Darko Šarić  - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Pratite nas
Darko Šarić, koji je danas uhapšen, izveden je kasno popodne iz svoje vile na Dedinju, preneli su beogradski mediji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako javlja Blic, jedna policijska "marica", sa uključenom rotacijom, oko 18.30 sati približila se ulazu u kuću, dok je policijski džip bio uz nju.
Policijska kolona u kojoj je više od pet vozila, potom se od kuće udaljila uz rotacije i sirene, i, kako se navodi, uputila ka sedištu SBPOK.
Ispred Šarićeve kuće nalaze se pripadnici policije, inspektori i pripadnici SAJ.
MUP je ranije saopštio da su u međunarodnoj akciji koordiniranoj od strane EUROPOL-a i EUROJUST-a, u kojoj su učešće uzele policije Hrvatske i Srbije, uhapšeni članovi više organizovanih kriminalnih grupa, a u Srbiji pet članova.
MUP je naveo da su uhapšeni D.Š., za koga se sumnja da je organizator pomenute organizovane kriminalne grupe i članovi D. L, D. O, U. R. i D. M., a za ostalim članovima se intenzivno traga.
Oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja, naveo je MUP.
Darko Šarić - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
DRUŠTVO
Uhapšeni Darko Šarić i četiri saradnika, među kojima i njegov advokat
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala