- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kasper žestoko o Zverevu i Kirjosu: „Grozno!“ /video/

© AP Photo / Luca BrunoNorveški teniser Kasper Rud
Norveški teniser Kasper Rud - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Pratite nas
Kasper Rud, norveški teniser, založio se za oštrije kazne za kolege koji izazivaju incidente na terenima i posebno je apostrofirao slučajeve Aleksandra Zvereva i Nika Kirjosa.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Od početka godine bilo je, gotovo više nego ikad, slučajeva teških prekršaja pravila ponašanja na teniskim terenima, sa praktično simboličnim kaznama.
Zverev je na turniru u Akapulku reketom udarao u stolicu glavnog sudije i kažnjen je sa 25.000 dolara, uslovno na godinu dana.
Rud je istakao da je takva kazna neprimerena.
„Mislim da Zverev ne sme da bude na uslovnoj, treba da bude suspendovan na mesec, dva, možda do sledećeg velikog turnira. Dakle, treba nešto što bi ga zabolelo. Ovakva kazna nema nikakvog smisla, život tako ne funkcioniše“, naveo je Rud za Eurosport.
Višestruki povratnik u kršenju pravila je Nik Kirjos o kome je Rud posebno govorio.
„Rekao mi je Lejton Hjuit da u Australiji skoro svako dete radi to što Kirjos radi. Ne mislim na bacanje reketa, već da udaraju loptu kao što Kirjos radi, a to je već loše. Nik je izuzetno talentovan, ali ne koristi noge ni kod jednog udarca, samo šamara loptu iz ruke. Mislim da je grozno ugledati se na takve momke“, naveo je Rud.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala