- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

„Glavno oružje ukrajinske vojske“: Kijevske veštice za Vaskrs spremaju buđenje mrtvaca

CC0 / Unsplash / Crna magija
Crna magija - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Pratite nas
Ukrajinske veštice saopštile su da su izvele dva rituala protiv ruskog predsednika Vladimira Putina i Oružanih snaga Rusije. Ove predstavnice mračnih sila nazivaju sebe „glavnom snagom ukrajinske pozadine“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U prvom noćnom okupljanju veštica učestvovalo je 150 ljudi: vešticama su se pridružili satanisti i neopagani. Oni su objavili da je povlačenje ruskih trupa od Kijeva posledica njihovog uspešnog rituala.
Drugo noćno okupljanje održano je 7. aprila i ukrajinske veštice obećavaju da će rezultati tog „skupa“ biti vidljivi već do pravoslavnog Vaskrsa 24. aprila.

Konkretno, satanisti obećavaju naglo pogoršanje zdravstvenog stanja ruskog predsednika Vladimira Putina, haos među ruskim trupama, pa čak i buđenje mrtvaca koji će navodno stati u odbranu ukrajinskih gradova.

Veštice javljaju da su svi obredi i rituali isplanirani „40 dana unapred“.
Ukrajinski mediji, koji reklamiraju te skupove, nenametljivo dodaju da je svojevremeno noćno okupljanje veštica 1940. godine na obalama Lamanša navodno zaustavilo Hitlerovu vojsku i pozivaju stanovništvo da ne ometaju veštice i da „ozbiljno“ shvataju rituale.
Inače, kako se navodi na društvenim mrežama, pomenute građanke Ukrajine sebe ponosno nazivaju „glavnom snagom ukrajinske pozadine“, „glavnim oružjem Oružanih snaga Ukrajine“.
Takođe se ističe da su koordinatori veštičjih okupljanja vlasnici ezoteričnog magazina „Veštičin kotao“ iz Kijeva koji su novinarima ustupili fotografije sa jednog rituala.
Podsetimo, ranije je kijevski magazin za magiju "Veštičin kotao" objavio na svojoj stranici na instagramu "plan za smenu ruskog predsednika Vladimira Putina" i podršku Oružanih snaga Ukrajine. Da apsurd bude veći i aktuelna vlast je podržala ovu „vojnu operaciju“.
Okultizam ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
RUSIJA
Okultni ritual iz Kijeva: Veštice iz celog sveta "smenjuju Putina"
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala