- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdanović nastavlja trku, Popovič ipak – ne! /video/

© AP Photo / John BazemoreBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Pratite nas
Bogdan Bogdanović i ekipa Atlanta Hoksa nastavljaju trku za plej-of NBA lige pošto su savladali Šarlot Hornetse sa 132:103 uz 13 postignutih poena srpskog košarkaša. To, nažalost, nije uspela da učini ekipa trenera Grega Popoviča, San Antonio Spars, porazom od Nju Orleans Pelikansa 113:103.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Poslednja prepreka za Atlantu pred doigravanje je tim Klivlend Kavalirsa, a do finalnog duela razigravanja za nastavak takmičenja Hoksi su stigli sjajnom igrom od početka do kraja meča sa Šarlotom.
Hoksi su u svoju korist rešili tri od četiri četvrtine, a meč su prelomili u trećoj koju su dobili sa 42:24.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Trej Jang sa 24 poena i 11 asistencija, Diandre Hander je dodao 22, Danilo Galinari 18, Klint Kapela je uz 15 poena imao 17 skokova, dok su Bogdan Bogdanović i Kevin Herter imali po 13 poena.
Sa druge strane, San Antonio Sparsi i trener Greg Popovič nisu uspeli da obezbede nastavak sezone pošto su poraženi od Nju Orleans Pelikansa sa 113:103 koji će za plej-of igrati sa Los Anđeles Klipersima.
Veoma raspoložen u slavljeničkom sastavu bio je Si Džej Mekalum sa 32 poena, Brendon Ingram je dodao 27, dok je Jonas Valančunas imao 22 poena i 14 skokova.
U ekipi Sparsa bolji od ostalih bio je Devin Vasel sa 23 poena, a Dižonte Marej i Jakob Peltl su imali po 16 poena i devet skokova.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala