- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Otac „bivšeg Rusa“ šokirao detaljima iz Monte Karla

© AFP 2023 / PASCAL GUYOTAleksandar Bublik
Aleksandar Bublik - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Pratite nas
Aleksandar Bublik, ruski teniser koji nastupa za Kazahstan, umesto majstorskim potezima, koje poseduje u svom arsenalu, pažnju na turniru u Monte Karlu skrenuo je ponašanjem na terenu, ali i van njega. Razloge za to pokušao je da pronađe njegov otac Stanislav Bublik koji je izneo šokantne detalje o dešavanjima u Monaku.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bublik je tokom duela sa Stenom Vavrinkom u prvom kolu imao nekoliko reakcija prema publici koje ne priliče vrhunskom sportu.
Publika u Monaku je zdušno navijala za Švajcarca koji se vratio posle duge pauze, a to je iritiralo Bublika koji je sa navijačima ulazio u verbalne sukobe.
Baš zbog toga, Bublik je posle meča odgovarao na pitanje o tome da li kazne za igrače treba da budu povećane, na šta je odgovorio da sistem ne bi trebalo da tenisere stavlja u kavez.
Aleksandar Bublik - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
SPORT
Bivši Rus pokazao majstorstvo protiv legende i otvorio dušu: „Da li hoće da nas stave u kavez?“
Njegov otac Stanislav Bublik pokušao je da objasni šta se dešavalo tokom duela Aleksandra i Stena.
„Saša je reagovao prema publici... Na ruskom, da. U Monaku ima više ruske publike nego u Moskvi“, rekao je Stanislav.
Kako je naveo, baš zbog svega toga Aleksandar je govorio o „kavezu“.
„Činjenica je da navijači mogu da rade šta god hoće. Ako, na primer, kazne Nika Kirjosa zbog reakcije, onda moraju da kazne i navijače. Ako se to ne dogodi, onda to nije fer. Izgleda da navijač koji plati 20 dolara ili evra može da uđe u konfrontaciju sa igračima... Zato se Saša okrenuo i reagovao. Kada igrate, a neko mumla ili priča telefonom, to uznemirava. I mnogi to ne razumeju“, istakao je Stanislav.
Prema njegovim rečima, jasno je da je Vavrinka imao veću podršku, ali je napomenuo da u svemu postoji još jedan problem.
„Prodaja alkoholnih pića je dozvoljena na ovakvim takmičenjima. Ljudi piju i to mnogo piju. Teško je proceniti kakva će reakcija biti osobe koja nije trezna. Najmanje što može da se uradi je da redari ili policija izvedu takve ljude napolje... Ali, izgleda da će igrači morati da nauče da se bore sa time, međutim moraju da reaguju, kada postoji nervoza i tenzija, inače će eksplodirati“, istakao je stariji Bublik.
Njegov sin je na kraju završio takmičenje u Monte Karlu šokantnom predajom Pablu Karenju Busti, iako je bilo jasno da nema nikakvu povredu ili zdravstveni problem – jednostavno je odustao.
Rusko-kazahstanski teniser Aleksandar Bublik - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
SPORT
Šokantna predaja bivšeg Rusa! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala