- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Vlasti ostrva Džerzi zamrznule imovinu Abramoviča u vrednosti od sedam milijardi dolara?

© AP Photo / Matt DunhamRoman Abramovič: Iako gubi milijarde dolara zbog kirze izazvane virusom korona, i dalje ostaje plemenitog srca.
Roman Abramovič: Iako gubi milijarde dolara zbog kirze izazvane virusom korona, i dalje ostaje plemenitog srca. - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
Pratite nas
Sud ostrva Džerzi doneo je odluku da zamrzne imovinu koja bi mogla da pripada biznismenu Romanu Abramoviču i ima ukupnu vrednost od preko sedam milijardi dolara, saopštila je agencija „Blumberg“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Pored toga, policija na ostrvu, koje se nalazi u kanalu Lamanš i ima reputaciju „poreskog utočišta“, dobila je nalog za pretres prostorija koje bi mogle da pripadaju ruskom biznismenu.
Abramovič, čije se bogatstvo procenjuje na 13,9 milijardi dolara, prema podacima „Bloomberg Billionaires Index“ (BBI) se od marta nalazi pod sankcijama Evropske unije i Velike Britanije. Njegova imovina je zamrznuta, uključujući i londonski fudbalski klub „Čelsi“, čija je sudbina i dalje neizvesna.
Moskovski Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
RUSIJA
„U pitanju je informativni rat“: Kremlj demantovao navode o trovanju Abramoviča
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala