- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Otac opet čini „medveđu uslugu“ sinu: „To je veliki problem, zar ne?“ /foto/

© AFP 2023 / MATTHEW STOCKMANApostolos Cicipas
Apostolos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
Pratite nas
Stefanos Cicipas, grčki teniser i budući rival srpskog reprezentativca Lasla Đerea u Monte Karlu, ponovo je bio žrtva ponašanja svog oca i trenera, koji je opet kršio pravila i dobacivao svom sinu tokom duela sa Fabijom Fonjinijem.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Cicipas je uspeo da savlada vremešnog Italijana, ali je Fonjini već tokom duela imao zamerke na stalna dobacivanja Apostolosa Cicipasa.
„Da li je to trenerski uticaj ili nije trenerski uticaj, ali – to je veliki problem, zar ne ATP?“, oglasio se Fonjini posle duela.
Apostolos Cicipas je svom sinu već pravio probleme tokom karijere, konstantno krši pravilo o tome da trener ne sme da daje upute svom štićeniku za vreme mečeva i primorava sina da se oglašava o tome.
Zasad, ATP ne reaguje, niti kažnjava Apostolosa, a Stefanosova slika u javnosti dobija žute obrise, iako bi trebalo da se govori samo o njegovoj igri koja bi u sezoni na šljaci trebalo da dostigne svoj vrhunac.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala