- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Lukašenko: Nastavljamo integraciju sa Rusijom, Zapad će videti svoje

© Sputnik / Pavel Bednяkov / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Lukašenko
Aleksandar Lukašenko - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
Pratite nas
Rusija i Belorusija nastaviće proces integracije od Bresta do Vladivostoka. Videćete svoga Boga, poručio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko zapadnim zemljama koje su ranije odbacile njegovu inicijativu o integraciji „od Lisabona do Vladivostoka“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

On je podsetio na njegov razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

„Rekao sam mu, čuj Vladimire Vladimiroviču, mi ćemo im pokazati“, rekao je beloruski lider, komentarišući odnos zapadnih zemalja ka integraciji Rusije i Belorusije.

Prema rečima Lukašenka, njegova jučerašnja poseta kosmodromu „Vostočni“ u Amurskoj oblasti i današnja poseta Primorskom kraju predstavljaju znak spremnosti dveju zemalja ka daljoj integraciji.
On je jutros demantovao glasine o ulasku njegove zemlje u sastav Rusije i poručio da će Rusija i Belorusija izgraditi takvo jedinstvo dve nezavisne države da će ono služiti kao uzor za druge zemlje.
Podsetimo, predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko stigao je juče u Rusiju i istog dana posetio kosmodrom „Vostočni“ u Amurskoj oblasti zajedno sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.
Vojnik sa zastavom NATO-a - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
Podkast
Agresivan potez Zapada – NATO menja pravila igre | Svet sa Sputnjikom
Predsednik Rusije Vladimir Putin, predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko i generalni direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin na kosmodromu Vostočni - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
RUSIJA
Lukašenko: Izdržaćemo pritisak Zapada, znamo na koju kartu da igramo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala