- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Preživeo je 119 udaraca i pokazao šta znači veliko srce iz Čečenije /foto, video/

© AFP 2023 / JAMES GILBERTHamzat Čimajev
Hamzat Čimajev - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
Pratite nas
Za četiri borbe u prestižnoj MMA organizaciji UFC, Hamzat Čimajev, ruski borac koji se takmiči pod zastavom Švedske, primio je samo jedan „značajan udarac“ – u duelu sa Gilbertom Barnsom pretrpeo je čak 119 udaraca i uspeo da pobedi!
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Čimajev, rođeni Rus, ali državljanin Švedske, sve svoje dosadašnje duele u UFC je završio najkasnije u drugoj rundi, međutim okršaj sa Barnsom je bio nešto drugo.
Pune tri runde, 15 minuta iscrpljujuće borbe, ostavilo je žestokog traga na licu 27-godišnjeg Čečena.
Uprkos svim povredama, osmeh zbog herojske pobede Čimajev nije mogao da sakrije posle duela, ali i da uputi značajan komentar svima koji su sumnjali u njegove sposobnosti.
„Mislili ste da nisam dovoljno čvrst? Pokazao sam vam svoje srce, ja sam čvršći od bilo koga i sve ću da pobedim! Krvav sam, umoran, osećam bol, ali ja volim sve to!“, istakao je Čimajev.
Sa ogromnim povredama na licu, Čimajev se pojavio na konferenciji za medije i prokomentarisao je činjenicu da je uz svog rivala sreo i njegovog sina.
„Njegov sin je došao i pitao me je da li ću se ja to tući sa njegovim tatom. Ne, to mi ne treba, ne želim da čujem da se borim sa nečijim tatom...“, istakao je Čimajev.
Čečen je posle borbe otišao u svlačionicu svog rivala i poželeo mu brz oporavak.
„Ljudi misle da ja ne poštujem rivale, možda sam pravio greške, ali ja volim ovaj sport i pokušavam da naučim od svakoga ponešto. Svi se borimo za svoje porodice. I teško mi je bilo jer sam video njegovog sina... Izvinio sam mu se za udarce, poželeo sam mu sve najbolje “, istakao je Čimajev.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala