- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Arogancija sa bumerang efektom – pravo u lice!

© AFP 2023 / Sven HoppeDetalj sa utakmice Bajern Minhen - Viljareal
Detalj sa utakmice Bajern Minhen - Viljareal - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
Pratite nas
Minhenski Bajern, najveći nemački fudbalski klub, nameravao je da lako „preskoči“ španski Viljareal i stigne do polufinala Lige šampiona, ali – to se nije desilo i usledile su skandalozne reakcije tamošnje javnosti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bajern je klub za koji živi cela Nemačka, Bundesliga praktično postoji da bi stvarala igrače koji mogu da nastupe za bavarskog giganta koji svake sezone želi da bude prvak Evrope, odnosno osvajač Lige šampiona.
Ali, ove godine se desilo nešto potpuno drugo, Viljareal, klub iz grada koji ima manje stanovnika nego što ima navijačkih mesta na minhenskog stadionu Alijanc areana, neočekivano je srušio snove Nemaca o vladavini Evropom.
Detalj sa utakmice Bajern Minhen - Viljareal - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
SPORT
Žuta podmornica šokirala Nemce, Pirova pobeda Čelsija i nestvaran podvig Reala! /video/
Posle 1:0 iz Španije, Viljareal je u Minhenu uspeo da odigra nerešeno 1:1 i da eliminiše Bajern koji je sebe već video u borbi za finale.
„Mi smo to tako shvatili“, navedeno je na zvaničnom nalogu Bajerna na Tviteru uoči revanš utakmice, uz istaknut rezultat od 9:3 u njihovu korist.
Španci su imali način da odgovore na to.
„Da li ste sigurni?“
Ali, prozivke na društvenim mrežama, koje služe pre svega za zabavu, nemačkoj javnosti se nisu svidele, nazvane su zlobnim i provokativnim, iako su zvaničnici njihovog kluba prvi počeli sa nipodaštavanjem – sportski direktor Hasan Salihamidžić je uz osmeh ispratio žreb za četvrtfinale Lige šampiona u kom je za rivala izvučen Viljareal.
Slično se poneo i trener Bajerna Julijan Nagelsman, kome loše reči nije zaboravio vezni igrač Viljareala Dani Pareho.
„Rekao je da želi da završi sve u prvoj utakmici. To je nepoštovanje za nas. Ako pljuješ u vis, vrati ti se u lice“, istakao je Pareho.
Viljareal je herojskom partijom obezbedio mesto među četiri najbolje ekipe u Evropi i još jednom dokazao da ne bije boj svijetlo oružje – već srce u junaka.
Julijan Nagelsman - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
SPORT
Oglasio se trener Bajerna posle debakla
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala