- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zorana donela zlato Srbiji!

© Foto : Streljaški savez SrbijeZorana Arunović
Zorana Arunović - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Zorana Arunović, reprezentativka srbije u streljaštvu, osvojila je zlatnu medalju na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru u takmičenju vazdušnim pištoljem.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Zorana je imala tek sedmi rezultat u kvalifikacijama, ali je sjajnom serijom u finalu zauzela prvu poziciju koju niko do kraja nije uspeo da ugrozi.
Posle deset od ukupno 25 hitaca Arunovićeva je imala prednost nad rivalkama, Kamil Jedrzejevska iz Francuske je imala solidan nastup, ali je na kraju sa srpskom reprezentativkom u finale išla svetska prvakinja Ana Korakaki iz Grčke.
Posle uvodnih 6:6, Arunovićeva je u pet uzastopnih hitaca bila bolja od Grkinje za ukupnu pobedu od 16:8.
Arunovićeva je u 2022. godini osvojila pet medalja, jednu zlatnu u tandemu sa Damirom Mikecom na Svetskom kupu u Kairu, potom tri medalje na Evropskom prvenstvu i za nastavak niza stiglo je zlatno odličje iz Brazila.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala