- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Britanski udar na Republiku Srpsku /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Večeras u vestima:
Sukob sa antiruskim snagama u Ukrajini bio je neizbežan, izjavio predsednik Rusije Vladimir Putin I odgovorio na pitanje šta bi bilo da se operacija odvija brže.
Srbija pod pritiskom Nemačke da uvede sankcije Rusiji, a tako daje do znanja da će podići lestvicu svog angažmana u regionu. Analitičari ocenjuju Beograd ipak neće odustati od nacionalnih interesa i odnosa sa Moskvom.
Britanci uvođenjem sankcija srpskom članu Predsedništva BiH i predsednici Republike Srpske pokrenuli ofanzivu Banjaluku služeći se lažima, jer je koren njihovih namera NATO I dominacija na Balkanu, kažu stručnjaci.
Kako Indije odoleva pritiscima Amerike da se uskladi sa zapadnim stavom prema Moskvi I odustane od kupovine ruskog oružja i nafte?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala