- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ukrajinska vlast sprema nove montirane snimke sa periferije Kijeva

© AP Photo / Vadim GhirdaUkrajinski vojnici, Buča
Ukrajinski vojnici, Buča - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Kijevski režim priprema provokaciju sa montiranim snimcima u gradu Irpenju na periferiji ukrajinske prestonice kako bi za to optužio Rusiju, rekao je načelnik Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Rusije, general-pukovnik Mihail Mizincev.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Kijevske vlasti pod pokroviteljstvom zemalja kolektivnog Zapada na čelu sa SAD nastavljaju da prikupljaju pseudo-dokaze o krivici Rusije. S tim ciljem u Irpenju se uvodi policijski čas i potpuna blokada grada od 06.00 časova 12. aprila do 09.00 časova 15. aprila. Istovremeno, u tom periodu će biti dozvoljen ulazak samo predstavnicima bezbednosnih struktura i 'zagonentnim' volonterima“, upozorio je general.
Po njegovim rečima, pouzdano je utvrđeno da će „Kijev iskoristiti to vreme da izvede provokaciju i organizuje cinično inscenirano snimanje i dalje širenje lažne vesti u zapadnim medijima“.
Mizincev je dodao da Ministarstvo odbrane Rusije unapred upozorava „takozvani civilizovani Zapad“ na te akcije Ukrajine. On je naglasio da kijevski režim ponovo pokazuje svoju pravu zločinačku prirodu, kao i potpuno zanemarivanje svih normi međunarodnog humanitarnog prava.
Aerodrom ruske avijacije u Ukrajini - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
RUSIJA
Predalo se još 1.000 marinaca u Marijupolju, u Kijevu zarobljen poznati opozicionar
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala