- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

U Srbiji još 1.109 zaraženih, 13 više nego juče

© Sputnik / Lola ĐorđevićVakcina „Sputnjik Ve“ proizvedena na Institutu „Torlak“
Vakcina „Sputnjik Ve“ proizvedena na Institutu „Torlak“ - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
U Srbiji je u poslednja 24 časa na virus korona testirano 12.699 osoba, od kojih je 1.109 novozaraženih. Nažalost, preminulo je devet osoba, a na respiratorima se trenutno nalaze 23 pacijenata.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Podsetimo, u Srbiji su juče testirano 11.562 osobe, od kojih je 1.096 novozaraženih. Nažalost, preminulo je šest osoba, a na respiratorima je bilo 25 pacijenata.
Korona brojke iz dana u dan su opadanju, ali svakako nije kraj epidemije, pa se i dalje savetuje oprez, naročito jer su pred nama praznične epidemiološke zamke.
Katolički Uskrs koji je za nedelju dana, dolazak naših ljudi iz inostranstva, pravoslavni Vaskrs koji sledi za dve nedelje, nakon toga dolazi i Prvi maj, sve skupa nosi sa sobom rizik od zaražavanja. Ipak, uprkos „zamkama“, prognoza je povoljna, preneo je „Blic“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala