Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Da hoćemo da naudimo Crnoj Gori, bila bi nam dovoljna konjica“: Vulin komentarisao Milovu zabrinutost

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali da jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije, i Interpola, i Evropola, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

"Da Srbija hoće da naudi Crnoj Gori posle Milovih trideset godina komandovanja vojskom, ne bi nam trebali ni ruski, ni kineski sistemi, dovoljna bi bila i konjica i to policijska, ona za razbijanje nereda, da ne potežemo i vojni konjički vod", rekao je Vulin, komentarišući izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da je zabrinut zbog naoružavanja Srbije.
"Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije i Interpola i Evropola. Pod Đukanovićem, Crna Gora je u Evropu izvezla više kokaina nego sira u mješini i više marihuane nego pršuta, u odnosu na to, šverc cigareta dođe kao humanitarni konvoj. Samo u Đukanovićevoj Crnoj Gori, u zemlji od sedamsto hiljada stanovnika mogu da nastanu dva najmoćnija narko-klana u Evropi i da ih niko ne primeti sve dok srpska policija ne pohapsi njihove ogranke. Da je Milo borbi protiv narko-klanova posvetio deseti deo vremena koje je potrošio na dokazivanje da nije Srbin i da je Srbija pretnja kosmičkom miru, u Crnoj Gori bi bar Zvicer bio u zatvoru", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.
Podsetimo, crnogorski predsednik izrazio je danas zabrinutost zbog naoružavanja Srbije.
Đukanović je povodom naoružavanja Srbije rekao da to uvek zabrinjava i, kako je naveo, pojačava osećaj ugroženosti bezbednosti u Evropi.
"Poseban rizik je naoružavanje na Balkanu. Generalno nas to brine. U ovom slučaju, reč je o produženoj tendenciju naoružavanja Srbije iz zemalja koji se pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO", kazao je Đukanović, preneli su crnogorski mediji.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala