- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Ponosna sam!“ – Aleksandra oduševljena pobedom Srbije

© Foto : TSSAleksandra Krunić
Aleksandra Krunić - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Ženska teniska reprezentacija Srbije je ostvarila i drugu timsku pobedu na Bili Džin Kupu u Antaliji, savladavši ekipu Danske sa 2-1 u mečevima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ponovo je Dejana Radanović izgubila singl meč, kao u duelu sa Estonijom, ali je Aleksandra Krunić svoj opet pobedila i dubl je rešio pobednika.
Aleksandra je istakla da su tokom meča sa Danskom vremenski uslovi bili i teži nego prethodnog dana.
„Dejani je bilo jako teško da igra jer je taj vetar bio jači za vreme njenog meča. Odigrala sam onoliko koliko je trebalo obzirom na vetar, moj fokus je bio da pokušam da vratim što više lopti nazad tako da protivnica ne može da završi poen, što mislim i da mi je uspelo“, navela je Krunićeva.
Kako je istakla, drago joj je da je uspela svoj meč da brzo privede kraju jer je imala težak dan protiv Estonije.
„U dublu smo igrale mnogo bolje nego prvog dana, polako postajemo i mi uigranije, Dejana polako hvata ritam i u dublu. Bio je ovo jako pozitivan dan za nas i iako su bili teški uslovi bilo je bitno samo ostati miran u glavi i odraditi svoj posao najbolje što možemo, izvući tu pobedu, što nam je uspelo. Ponosna sam na Dejanu i na sebe, sutra konačno imamo dan odmora”, rekla je najbolja teniserka Srbije Aleksandra Krunić.
Aleksandra Krunić i Dejana Radanović - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
SPORT
Srpkinjama prija drama – ponovo odlučio dubl
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala