- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Srpski animirani serijal sa Džonijem Depom dostupan na striming platformama

© Sputnik / Dejan SimićDžoni Dep
Džoni Dep - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Srpski animirani serijal „Puffins Impossible“ u kojem glavnom junaku glas pozajmljuje Džoni Dep započeo je život na svetskim striming platformama.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Puffins Impossible“ je nastavak popularnog serijala „Puffins“ u kojem takođe glas i karakter glavnom junaku Džoniju Pafu pozajmljuje Džoni Dep.
Ova zabavna, vesela i edukativna porodična serija prati avanture jedinstvenih superheroja – pet arktičkih ptica sa supermoćima, baveći se istovremeno univerzalnim temama, kao što su ravnopravnost, tolerancija, očuvanje planete, prenosi FCS.
Prva sezona koja broji osamnaest petominutnih epizoda od juče je dostupna na striming platformama Epl, Amazon Prajm i Gugl plej, dok će za domaću publiku ovaj serijal uskoro biti dostupan na RTS i Telekom Srbija kanalima.
Džoni Dep - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2021
DRUŠTVO
Džoni Dep: Srbija je savršena suprotnost Holivudu, imao sam sreću da upoznam Kusturicu
Glumac Miloš Biković koji je ujedno i producent ovog projekta rekao je da saradnja s Džonijem Depom donosi Srbiji dosta benefita.
„Pre svega, ovo je razvijanje nove grane industrije koja ovako organizovana i ovako sistematizovana nije postojala kod nas. Zatim, produkcija kao što je ova okuplja mlade talente u Srbiji, umetnike koji do sada nisu imali prilike da rade na ovaj način, sa ovakvom tehnologijom i da stvaraju sadržaj koji će se distribuirati na najvećim svetskim platformama i tako promovisati Srbiju u svetu. Imamo kreativnu industriju, imamo umetnost i imamo digitalizaciju, to je sve u jednom i to je sve što nam treba ne samo da bismo išli u korak sa svetom, već i stvarali nove tendencije i inicijative“, izjavio je Biković.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala