- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Panika u Njujorku: Eksplozije u šahtovima u centru grada /video/

© REUTERS / Carlo AllegriAmerička policija
Američka policija - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Tri eksplozije u šahtovima u samom centru Njujorka, na Tajms skveru, izazvale su paniku među prolaznicima, koji su uspaničeno bežali da bi se sklonili na bezbedno.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Eksplozije su se dogodile u tri šahta oko 18.45 sati po lokalnom vremenu u nedelju, u Midtaun Menhetnu, samom gradskom središtu Njujorka, saopštila je vatrogasna služba.
Vatrogasci su otkrili i povišeno prisustvo ugljen monoksida u podzemlju.
Energetska kompanija „Kon Edison“ saopštila je da je uzrok eksplozije kvar na podzemnim kablovima. Kako su dodali, potrošači zbog toga nisu ostali bez struje, niti je bilo oštećenja imovine, prenosi „Njujork post“.
Snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama pokazuju veliki broj građana Njujorka, kao i turista, koji uspaničeno beže sa ove veoma prometne i posećene lokacije.
Područje na kom su se dogodile eksplozije privremeno je zatvoreno zbog istrage koja je u toku.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala