- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

„Na opasnu ste putu“: Britanski izaslanik o Dodiku i Cvijanovićevoj

Pratite nas
Specijalni izaslanik britanskog premijera za Zapadni Balkan Stjuart Pič oglasio se danas povodom uvođenja sankcija Velike Britanije lideru SNSD-a i srpskom članu Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku i predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Njegova poruka objavljena je na Fejsbuk stranici Ambasade Velike Britanije u Bosni i Hercegovini.
„Današnja odluka ministarke spoljnih poslova je značajna i neophodna, ove osobe su na opasnom putu koji šteti stabilnosti i pravnom poretku u Bosni i Hercegovini. Što pre se napravi zaokret na tom putu to bolje za građane BiH“, poručio je Pič.
Velika Britanija je danas saopštila da je uvela sankcije srpskom članu Predsedništva BiH i lideru SNSD Miloradu Dodiku i predsednici RS Željki Cvijanović zbog, kako se navodi „pokušaja potkopavanja legitimiteta i funkcionalnosti Bosne i Hercegovine“.
Sankcije uključuju zabranu putovanja i zamrzavanje imovine, saopšteno je iz Vlade Velike Britanije, preneo je Tanjug.
Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
REGION
Dodik: Odbićemo sve programe koje je u RS kreirala Britanija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala