- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Lider „Noćnih vukova“: Rusija sada spasava svet od katastrofe

© Sputnik / Vitaliй Timkiv / Uđi u bazu fotografijaUčesnici moto-kluba "Noćni vukovi"
Učesnici moto-kluba Noćni vukovi - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Rusija, koja je pokrenula specijalnu operaciju u Ukrajini, spasava svet od katastrofe, sukob koji se tamo odvija je „bitka između metafizičara i satanista“, smatra lider moto-kluba „Noćni vukovi“ Aleksandar Zaldostanov Hirurg.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Značaj ove borbe koju Rusija vodi ne može se oceniti – ovo je bitka između metafizičara i satanista, ovo je borba koja se nalazi van granica novca. Ishod ove borbe će odrediti sudbinu čovečanstva. Ovo nije sukob Rusije i Ukrajine – ovo je rat sa oživljenim fašizmom, koji je suština satanizma, koji se u ruskom svetu pojavio iz monstruozne laži“, rekao je Zaldostanov za Sputnjik.
On je podsetio da je Zapad poslednjih decenija „uz pomoć laži i propagande“ u Ukrajini vaspitavao „naciste koji mrze Rusiju i sve rusko“. Sada, po njegovom mišljenju, dolazi sudbonosni trenutak u istoriji Rusije.
„Rusija je danas ponovo zaštitnik slabih i ugnjetavanih. Osam godina je spasavala narod Donbasa od genocida, a sada spasava svet od neminovne katastrofe“, istakao je on.
Zaldostanov je podsetio da su „Noćni vukovi“ od prvog dana podržavali specijalnu operaciju u Ukrajini.
„Podržali smo odluku predsednika Rusije da prizna Donbas i pruži svu neophodnu pomoć njegovim stanovnicima, njegovim braniocima“, zaključio je Hirurg.
Ranije je na sajtu „Noćnih vukova“ objavljen apel Hirurga Evropljanima u kojem je pozvao da podrže Rusiju i dozvole joj da „izgradi svet bez nacizma, bez mržnje i bez NATO-a, da spase svet od kuge“.

Specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin je 24. februara objavio o početku vojne operacije demilitarizacije Ukrajine. On je u obraćanju sugrađanima rekao da okolnosti „zahtevaju odlučnu i hitnu akciju“, pošto su se republike Donbasa obratile Moskvi za pomoć. Putin je istakao da je cilj operacije „zaštita ljudi koji su već osam godina izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“. Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“ i da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala