Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Ana Brnabić otkrila ko bi mogao da bude Vučićev naslednik na čelu SNS

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICAna Brnabić i Aleksandar Vučić
Ana Brnabić i Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Marko Đurić, ambasador Srbije u SAD, je fenomenalan čovek i odličan političar i spreman je da vodi SNS u budućnost, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Brnabićeva se, gostujući na TV Hepi, osvrnula na susret ambasadora Srbije u SAD Marka Đurića sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom.
„Verujem da bi razne visoke funkcije obavljao kako treba i pre svega u interesu Srbije i našeg naroda. Odličan je ambasador u SAD. On je jedan od kadrova Srpske napredne stranke koji je spreman da je vodi u budućnost. Imamo ih mnogo, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, pre svega“, kazala je premijerka i dodala da se ne plaši za budućnost stranke.
Podsetimo, Brnabićeva je nedavno izjavila da je SNS ispunila svoje ciljeve istorijskom pobedom Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, ali da su istovremeno, izbori pokazali da narod Vučića više ne shvata kao predsednika SNS, već kao predsednika Srbije.
„Stotine hiljada glasova više koje je Vučić dobio na izborima nego SNS govori da građani više nemaju znak jednakosti između Vučića i SNS. Aleksandar Vučić de fakto više nije deo SNS i to već neko vreme, zato što je on na političkom pijedestalu. Moramo da prestanemo da oslanjamo na Vučića i njegovu popularnost“, rekla je Brnabićeva na TV Pink, preneo je Tanjug.
Kako je ranije najavljeno iz SNS, ta stranka bi trebalo da održi vanredni kongres u aprilu. Ana Brnabić ranije je kazala da su svi mesni i gradski odbori stranke predložili Vučića za predsednika stranke, ali je on odbio tu kandidaturu.
Vučić je, pred svečanu akademiju povodom 13 godina SNS, obraćajući se okupljenima rekao da će izbori 3. aprila „biti poslednji na kojima vodi stranku“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala