- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Oluja, možda su negde padali i klaviri...“ – Aleksandra opisala detalje velike borbe /video/

© Foto : Teniski savez SrbijeAleksandra Krunić
Aleksandra Krunić - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Ženska teniska reprezentacija Srbije se prvog dana Bili Džin King Kupa suočila sa velikim problemima zbog nevremena, ali je na kraju ipak uspela da ostvari timsku pobedu nad Estonijom od 2:1.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Uprkos startnom porazu Dejane Radanović i kasnijem prekidu meča Aleksandre Krunić zbog kiše, Srpkinje su kroz dubl uspele da stignu do preokreta.
Ključnu ulogu imala je Krunićeva, koja je istakla da nije bilo lako biti na terenu tokom dana obeleženog kišom.
„Padala je kiša, bila je i oluja, možda su negde padali i klaviri, samo ih nismo videli... Na kraju smo dubl igrale po mraku jer su nam mečevi odlagani i to nikad nije bilo lako. Srećne smo jer prvi susret nikad nije lagan, uvek ima mnogo iznenađenja u mečevima reprezentacija“, navela je Krunićeva.
Radanovićeva je apostrofirala ulogu svoje saigračice.
„Aleksandra je iskusna u dublu, odlična je bila i mnogo mi je pomogla savetima. Izuzetno mi je drago što smo privele meč kraju i pobedile“, istakla je Radanovićeva.
Srpski tim će u utorak igrati protiv Danske, a posle dana pauze slede dueli sa Mađaricama, dok je poslednji rival u prvoj fazi selekcija Turske, 15. aprila.
Teniserke Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Aleksandra i Dejana donele pobedu Srbiji! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala