- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ćaćić i Brkić bolji od Ože-Alijasima i Vavrinke!

© AFP 2023 / NATALIA KOLESNIKOVATomislav Brkić i Nikola Ćaćić
Tomislav Brkić i Nikola Ćaćić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Nikola Ćaćić, najbolji srpski teniser u dublu, u tandemu sa Tomislavom Brkićem iz BiH savladao je Feliksa Ože-Alijasima i Stena Vavrinku u prvom kolu turnira u Monte Karlu posle dva odigrana seta, 6:2, 6:4.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
U narednom kolu Ćaćić i Brkić će igrati protiv Marsela Arevala i Žan-Žilijena Rohe.
Srpsko-bosanski tandem je odlično startovao duel, brejkom već u prvom gemu prvog seta, a zamalo da isto urade i u trećem.
Drugi brejk u prvom setu se ipak dogodio, u sedmom gemu Ćaćić i Brkić su iskoristili drugu brejk loptu, a u osmom gemu i drugu priliku da završe set.
Nastavak je bio nešto izjednačeniji, timovi su imali i nekoliko gemova sa maksimalnim rezultatom, ali su Ćaćić i Brkić u sedmom gemu napravili brejk koji im je u desetom omogućio priliku da završe duel prvom set loptom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala