- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvati navijaju za ukidanje suspenzije Rusima

© AP Photo / Darko BandicDetalj sa utakmice Hrvatska - Rusija
Detalj sa utakmice Hrvatska - Rusija - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Iznenađujuća pobeda norveškog Bodo Glimta nad Romom u prvoj utakmici četvrtfinala Lige konferencija negativno je uticala na koeficijent Hrvatske i njen položaj na rang listi Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) na koji bi dalje mogao da utiče i status Rusije.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bodo Glimt je sa 2:1 pobedio Romu na svom terenu i Norveškoj doneo bodove koji su tu državu smestili na 17. poziciju rang liste.
Iza su ostale Danska i Hrvatska, koja je kalendarsku takmičarsku godinu u Evropi završila na jednom mestu niže u odnosu na prethodnu.
Rang lista je značajna zbog mesta u evropskim takmičenjima za 2023. godinu , a na sve utiče i suspenzija ruskih klubova.
Ukoliko se ona produži, pad Hrvatske na rang listi će značiti da osvajač tamošnjeg Kupa neće ići u Ligu Evrope, već u niži rang – Ligu konferencija.
Partizan - AEK - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2023
SPORT
Dan kada se odigrala najprkosnija fudbalska utakmica u istoriji – usred Beograda /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala