- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Bečić: Kućni savjeti po podgoričkim zgradama ozbiljniji od manjinske vlade

© Sputnik / Boban NovovićAleksa Bečić na protestima u Podgorici
Aleksa Bečić na protestima u Podgorici - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić pozvao je ostale političke partije da prestanu sa „maltretiranjem građana“ i da se kriza riješi održavanjem lokalnih, parlamentarnih i predsjedničkih izbora.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Formiranja kućnih savjeta po podgoričkim zgradama i mjesnim zajednicima ozbiljnije izgledaju nego što je proces formiranja manjinske vlade“, rekao je Bečić na konvenciji Demokrata u Petnjici.
„Što se tiče državnog nivoa – sve vam je jasno, ranije sam to karakterisao kao tragikomediju, ali su oni našli adekvatniji izraz. Kažu oni koji su planirali da budu dio manjinske vlade da se to pretvorilo u cirkus. Tako da oni najbolje odrediše mjeru za sebe. Ako je to cirkus, onda je onaj kog su izabrali da bude mandatar znate šta, da ja o tome ne govorim… Vidjeli ste šta se dešavalo u Ulcinju u ovih desetak dana. Optužuju oni koji hoće da nas vode put Evrope i koji kažu da sve što rade jeste zbog navodnih evropskih vrijednosti a optužuju se i pokazuju snimke gdje kupuju glasove. Je li to evropska vrijednost – nije niti će ikada biti… Ovo u što su krenuli ne može da opstane i ne može da uspije i to je svima jasno. Vjerujte mi na riječ ozbiljnije izgledaju procesi formiranja kućnih savjeta po podgoričkim zgradama i mjesnim zajednicama nego što je proces formiranja manjinske vlade… Ne maltretirajte više građane, hajde da ovo demokratski riješimo u jednom danu, hajmo na lokalne, parlamentarne i predsjedničke izbore…”, poručio je Bečić.
Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
REGION
Abazović ima manje od dva meseca da formira vladu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala