- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Preminuo glumac Bojan Lazarov

© Foto : YouTube/Novo jutroBojan Lazarov
Bojan Lazarov - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
Pratite nas
Pozorišni, filmski, televizijski i glasovni glumac, Bojan Lazarov, preminuo je danas u Beogradu u 50. godini, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bojan Lazarov je diplomirao glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bora Draškovića.
Od 1996. godine igrao je u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je stalni član Malog pozorišta „Duško Radović“ u Beogradu.
Ostvario je više od 40 uloga u pozorištima u Beogradu i u somborskom Narodnom pozorištu, u kojem je kao član proveo nekoliko sezona po završetku studija.
Sarađivao s većinom značajnih reditelja na ovim prostorima.
Igrao je, između ostalog, u filmovima „Vikend s ćaletom“, „Smrt čoveka na Balkanu“, „Beogradski fantom“, „Klopka“, kao i u televizijskim serijama „Državni službenik“, „Tajna vinove loze“, „Jutro će promeniti sve“, „Urgentni centar“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala