- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Predsednik Irana najavio nastavak nuklearnih aktivnosti

© AP Photo / Atomic Energy Organization of IranCentrifuge u iranskom nuklearnom postrojenju Netanc
Centrifuge u iranskom  nuklearnom postrojenju Netanc - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
Pratite nas
Predsednik Irana Ibrahim Raisi izjavio je danas da će Iran nastaviti aktivnosti na nuklearnom razvoju jer su pregovori o oživljavanju nuklearnog sporazuma Teherana sa svetskim silama i dalje u zastoju, javili su državni mediji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Govoreći na ceremoniji povodom iranskog nacionalnog dana nuklearne tehnologije, iranski predsednik je najavio da će njegova administracija podržati ubrzanje istraživanja u sferi miroljubive nuklearne tehnologije, prenosi AP.
„Naša znanja i tehnologija u nuklearnoj oblasti nisu reverzibilni. Nastavak iranskih istraživanja u sferi miroljubive primene nuklearne energije neće zavisiti od zahteva ili gledišta drugih“, poručio je Raisi.
Raisijevi komentari su usledili nakon što su zastali pregovori u Beču između Irana i svetskih sila o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala