- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Posle dve godine pauze, „Er Srbija“ prima nove članove posade

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZIC Stjuardese "Er Srbija" na aerodromu "Nikola Tesla"
Stjuardese Er Srbija na aerodromu Nikola Tesla - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
Pratite nas
Više od 200 kandidata prijavilo se na konkurs za prijem novih članova kabinskog osoblja Er Srbije, koji je organizovan prvi put posle pauze od dve godine, saopštila je danas srpska nacionalna avio-kompanija.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Očekuje nas uzbudljiva i izazovna letnja sezona, veliki broj letova i destinacija, pa upravo iz tog razloga otvaramo vrata novim kolegama, kako bismo svi zajedno doprineli ostvarivanju planiranih ciljeva i putnicima pružili uslugu najvišeg kvaliteta“, izjavila je Milica Netković, direktor za ljudske resurse u „Er Srbiji“.
„Er Srbija“ ovog vikenda organizuje događaj u okviru procesa selekcije za zapošljavanje novih članova kabinske posade i izabrane kandidate okupiće u zgradi Saobraćaja „Er Srbije“ na aerodromu u Beogradu.
Konkurs za prijem novih članova kabinskog osoblja bio je otvoren od 18. marta do 2. aprila.
„Drago nam je što smo nakon pauze od dve godine, uslovljene pandemijom i radom u otežanim okolnostima, sada u prilici da ponovo organizujemo konkurs i sa velikim zadovoljstvom dočekujemo kandidate. Posebno nas raduje veliko interesovanje mladih da postanu članovi našeg zaista izuzetnog tima kabinskog osoblja i budu ponosni ambasadori brenda nacionalne avio-kompanije“, izjavila je Netkovićeva.
Kandidati će proći kroz niz testova i vežbi, kreiranih da se zadovolje najviši standardi rada, neophodni za obavljanje posla kabinskog osoblja avio-kompanija.
Kriterijumi za procenu kandidata tiču se nivoa znanja engleskog jezika, spremnosti da pruže pomoć putniku, stepena motivacije i želje da postanu deo tima nacionalne avio-kompanije i putnicima pružaju vrhunsku uslugu.
Izabrani kandidati će imati priliku da se sastanu sa stručnjacima za zapošljavanje „Er Srbije“, razgovaraju o svojim profesionalnim interesovanjima, upoznaju se sa dinamikom rada i saznaju više o prednostima programa obuke na radnom mestu koji nacionalni avio-prevoznik nudi svim članovima svog tima kabinskog osoblja.
Na ovaj način, kandidati će dobiti informacije iz prve ruke o načinu poslovanja „Er Srbije“, kao i o svim profesionalnim mogućnostima koje nudi, navodi se u saopštenju.
Konkurs se organizuje dvanaesti put od 2013. godine, uključujući i događaje održane u Banjaluci, Podgorici i dva puta u Nišu.
„Er Srbija“ je prethodni konkurs za prijem članova kabinske posade organizovala u februaru 2020. godine, neposredno pre izbijanja pandemije virusa korona, prenosi Tanjug.
Prvi let Er Srbije posle ukidanja vanrednog stanja - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
SRBIJA
„Novosti“: Avion „Er Srbije“ na letu iz Rusije ponovo pratili borbeni avioni
Er Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
RUSIJA
Nova dojava o bombi na letu Beograd – Moskva: Avion uspešno sleteo na aerodrom Šeremetjevo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala