Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Bajden primio ambasadora Đurića u Beloj kući /foto/

© Tanjug / Tanja ValičMarko Đurić
Marko Đurić - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
Pratite nas
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden primio je u Beloj kući u Vašingtonu ambasadora Republike Srbije u SAD Marka Đurića.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Predsednik Bajden ugostio je ambasadora Đurića u Ovalnom kabinetu Bele kuće.
Đurić je na društvenim mrežama napisao da je susret održan ove nedelje i naveo da visoko ceni taj gest poštovanja prema Srbiji i našim 140 godina dugim međudržavnim odnosima koji poslednjih godina beleže kontinuirani trend rasta u brojnim oblastima.
Đurić je na svom Tviter profilu izneo i uverenje da će Republika Srbija, kao odgovoran i pouzdan partner svima u međunarodnoj zajednici, nastaviti da dosledno sprovodi politiku regionalne stabilnosti, zalažući se za mir, prosperitet i ekonomski napredak svih građana Zapadnog Balkana.
„Nastavkom marljivog rada na ekonomskom razvoju, reformama, povezivanju i modernizaciji, vraćamo dug sebi, ali i stičemo poštovanje drugih. Kao zemlja okrenuta budućnosti, ali i uz očuvanje svoje tradicionalne suštine, Republika Srbija će, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem kao pokretačem brojnih pozitivnih promena u društvu, nastaviti da ostvaruje izuzetne rezultate i izgrađuje odnose i mostove saradnje u međunarodnoj zajednici“, istakao je Đurić.
Zastave Kine i Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SRBIJA
Snažna poruka iz Pekinga: Kina će podržati Srbiju u vođenju nezavisne politike
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala