- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legende američke košarke: Takmiči se sa samim sobom, lepo je govorio veliki Džon Vuden /video/

© AFP 2023 / ARTURO HOLMESŠekil O'Nil – legendarni američki košarkaš
Šekil O'Nil – legendarni američki košarkaš - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
Pratite nas
Dvejn Vejd, Šekil O'Nil i Džamal Kroford, proslavljeni američki košarkaši, govorili su o Nikoli Jokiću nakon što je ispisao istoriju postavši prvi košarkaš koji je ostvario 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija u jednoj sezoni.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Nastavlja da se takmiči sa samim sobom. Postoje košarkaši koji, kada pogledaju u raspored pre sezone, kažu: 'Tog datuma moram da bude dobar, da imam dobru utakmicu'“, rekao je Vejd.
„Jokić ima te utakmice, ali tada igra protiv sebe, tako izgleda. Nastavlja da bude bolji, bolji i bolji. Prelepo je gledati ga, da centar kontroliše igru na način na koji on to radi, prelepo je“, dodao je.
Jokić je na utakmici protiv Memfis Grizlisa postigao 35 poena, uz to je imao 16 skokova, šest asistencija i četiri ukradene lopte.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
SPORT
Niko nikad kao Nikola u istoriji košarke!
Šekil O'Nil podsetio je na izjavu čuvenog trenera Džona Vudena u trenutku kada je pričao o doprinosu Jokića.
„Veliki Džon Vuden je jednom rekao: 'Prava definicija velikog igrača je da on saigrače čini boljim na terenu'“, rekao je Šek.
„Ima 500 asistencija u sezoni, to znači da su svi košarkaši uključeni. Ako utrčite, dodaće vam loptu. Volim da ga gledam, jer njegovi saigrači igraju na 100 odsto, punim intenzitetom, pošto znaju da će dobiti loptu“, kaže legendarni centar.
Igru Srbina ove sezone prokomentarisao je i jedan od najboljih šestih košarkaša – Džamal Kroford.
„Igra na neverovatnom nivou, iz utakmice u utakmicu, iz meseca u mesec je bolji. Mislim da Janis, Embid i Jokić dižu nivoe igre jedni drugima, ali dižu nivo i celoj ligi. Takođe, mislim da ono najbolje, od Jokića, tek dolazi – čak i ove sezone“, kazao je Kroford.
„MVP trka ne postoji“ – trener Denvera jasan posle istorije Nikole Jokića
Jokić krvario i bio van igre – istorija je zamalo sprečena /video/
Jokić: Ovo je trenutak koji ću pamtiti do kraja života
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala