- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Lider DNR: Napad na Kramatorsk možda isplaniran iz inostranstva

© Sputnik / Maksim Blinov / Uđi u bazu fotografijaFfragment ukrajinske rakete "Točka U" u Donjecku
Ffragment ukrajinske rakete Točka U u Donjecku - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
Pratite nas
Lider Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin ne isključuje mogućnost da je napad raketnim sistemom „Točka U“ na železničku stanicu u Kramatorsku mogao da isplanira neko iz inostranstva, a ne Kijev.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Sumnjam, da se tako veliki broj snimatelja može nalaziti u svakom ukrajinskom gradu. Zato, nažalost, možemo da sumnjamo da je taj napad upravljao ne samo ukrajinski režim, već i neko iz inostranstva, s obzirom na prisustvo velikog broja novinara“, izjavio je Pušilin „Prvom kanalu“.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da je napad taktičkim raketnim sistemom „Točka U“ na Kramatorsk izvela ukrajinska vojska iz područja naseljenog mesta Dobropolje. Poginulo je oko 30 ljudi. Pritom ukrajinska strana navodi da su napad izveli ruski vojnici. Rusko Ministarstvo odbrane odbacilo je optužbe kijevskog režima da je Moskva odgovorna za raketni napad.
Kompleks Točka-U - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
RUSIJA
Rusija nije odgovorna za napad u Kramatorsku: „Točka-U“ nije u arsenalu ruske vojske
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala