- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Srbija prelomila – zapadne ucene ili suverenost | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Lola ĐorđevićZastava Srbije
Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili proteklih sedam dana u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ komentariše sociolog Vladimir Vuletić.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Događaji u gradu Buči doveli do nove serije optužbi Rusije i Ukrajine. Američki Senat odobrio je naoružavanje Ukrajine po programu koji nije viđen još od Drugog svetskog rata, a istovremeno podiže tenzije oko Tajvana. Postoje naznake da bi glasanje u Srbiji moglo da bude ponovljeno ne samo u prestonici već i na republičkom nivou.
O ovim temama u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ razgovaramo sa sociologom Vladimirom Vuletićem.
Gde je svet nakon mesec i po dana od početka specijalne vojne operacije? Ima li naznaka smirivanju ili smo pak daleko od toga posebno imajući u vidu optužbe zvaničnog Kijeva da je Rusija izvršila genocid u gradu Buči? Zašto je Senat dao ovlašćenja predsedniku SAD Džozefu Bajdenu da može da pokrene program koji nije viđen još od Drugog svetskog rata? Može li Srbija ostati dosledna svojoj politici prema Rusiji i pored pritisaka? Koliko dugo ćemo čekati na novu Vladu, koga očekuje kao mandatara? U kom pravcu ide formiranje vlasti u Beogradu?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Srbija prelomila – zapadne ucene ili suverenost | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala