- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nedović se oglasio: „Odmorite od mreža, lično sam deaktivirao Tviter“

© Sputnik / Aleksandr Galьperin / Uđi u bazu fotografijaNemanja Nedović i Bili Beron – detalj sa utakmice Zenit - Panatinaikos
Nemanja Nedović i Bili Beron – detalj sa utakmice Zenit - Panatinaikos - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2022
Pratite nas
Srpski košarkaš Nemanja Nedović oglasio se povodom gašenja Tviter profila napisavši da je sâm deaktivirao profil kako bi odmorio od društvene mreže.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„S obzirom da se digla velika prašina oko mog naloga, vratio sam se da kažem kako sam sâm deaktivirao nalog. Nije bilo razloga da bilo ko drugi to uradi jer sam pisao činjenice. Želim da ohrabrim ljude da malo odmore od društvenih mreža zato što sam prošle noći spavao osam i po sati i osećam se sjajno. Ponovo ću deaktivirati nalog, ćao“, napisao je Nedović.
Srpski košarkaš prethodnih dana se raspravljao na Tviteru sa pojedinim navijačima oko toga da li je zastavi NATO mesto u košarkaškim dvoranama.
Povod je bila scena iz Kaunasa kada je Žalgiris ugostio Crvenu zvezdu i kada je na tribinama, kao provokacija, bila postavljena zastava NATO.
Evroligo, nema potrebe za ovakvim stvarima u košarkaškim dvoranama“, napisao je Nedović.
Na taj tvit odmah se nakačila i druga strana, oni koji nemaju problem sa takvim postupkom, te Nedović nije želeo da se zaustavi u objašnjavanju situacije.
Svi znamo zašto su oni držali tu zastavu u sali gde je gostovao tim iz Srbije. Kada sam tamo igrao sa Panatinaikosom takve zastave nisam video. I da, pokušaj da pametuješ, ali ću ti reći koliko si glup, bez uvrede“, istakao je Nedović.
Stvorila se toksična atmosfera, i Nedović je odlučio da uzme pauzu, deaktivira nalog i posveti se stvarnom, a ne virtuelnom svetu.
Nedović stao u odbranu Srbije – Tviter mu ugasio profil? /foto/
Srpski košarkaš na udaru „ukrajinofila“ – zbog zastave NATO /foto/
Nedović pozvao Evroligu da reaguje zbog NATO zastave u Kaunasu /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala